Platform

Samen bereik je zoveel meer! Op 8 november 2020 hebben Wildopvang.nl en Wildopvang Delft een online platform gelanceerd. Een forum voor en door opvangcentra. Nu gericht op vogelgriep voor collega’s die vogels opvangen. Straks kunnen we het hopelijk uitbreiden met een veel breder scala aan onderwerpen én ook de rest van onze collega’s. 
Daarom zijn wij trots dat we op www.wildopvang.info een online platform hebben opgezet.

Wat is het en hoe werkt het?

Op www.wildopvang.info staat een forum, een plek waar vragen gesteld kunnen worden, waarin tips, adviezen en documenten gedeeld kunnen worden. Waarin we samen protocollen kunnen uitwisselen en elkaars werk kunnen zien. Het is een platform voor iedereen die werkt in de opvangwereld die mee kan/wil/mag praten namens de eigen opvang. Beheerders, dierenverzorgers, paraveterinairen, vaste en vrijwillige medewerkers. 

Het forum is een afgesloten iets: bezoekers kunnen niet meelezen. We hebben naast het afgesloten deel wat alleen toegankelijk is voor collega’s ook een apart deel voor ministeries/NVWA/andere -niet commerciele- partijen waar wij mee samenwerken. Ook zij kunnen hun info delen en vragen stellen. 

We hebben jou nodig om het platform te laten werken! Zien we jou daar ook?

Meld je dan vandaag nog aan op www.wildopvang.info en maak een account aan. 

Delen = lief!